Minden téma

+

Hogyan törlése Minden tartalom és beállítások iPhone-on

Töröl minden adatot és a tartalom olyan jelenség, amely nem szimpatikus az első helyen, de a felhasználó meg kell győződnie arról, hogy ez az ötlet, és a kapcsolódó módszertan követi, amikor a felhasználó meg kell győződnie arról, hogy a telefon kerül eladásra, mivel ki vagy adományozott. A legfontosabb szempont, hogy figyelembe kell venni e tekintetben az a tény, hogy az adatok törlésre használja a beépített eszközök 100% -ban újrahasznosítható, és ha az nem tartalmaz bizalmas információ, akkor a felhasználó lesz ítélve. Ez a leírás szól a végleges törlést a teljes iPhone adatokat.

Mit jelent az "Erase All Content and Settings" csinálni az iPhone?

A legegyszerűbb válasz erre a kérdésre az, hogy a telefon lesz a vadonatúj, és a meg ugyanaz a hatása, mint a gyári beállítások visszaállítása, de a kutatások e tekintetben azt mutatja, hogy az adatokat, hogy törölték a gyári beállítások visszaállítása technikát is megtérülő segítségével a fejlett eszközök és technológiák, és ugyanezen okból meg kell jegyezni, hogy a felhasználónak kell arról, hogy a módszer, hogy a legjobb ebben a tekintetben alkalmazzák, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb eredményeket akkor kapjuk. Ha a módszer, ami kell említeni a második felében a bemutató alkalmazzák, akkor a siker esélye nem csak a fenti 100, de az adatok törlődnek ezzel a jelenséggel is győződjön meg arról, hogy továbbra is biztonságban egész idő alatt. Ez a jelenség is, hogy arról, hogy az adatok integritását védi az időkre.

Hogyan törli az összes tartalmat és beállítást iPhone

A felhasználó meg kell győződnie arról, hogy a következő eljárást az e tekintetben, hogy győződjön meg arról, hogy a felhasználó megkapja a legjobb, és a legkorszerűbb eredmény elszámolási adatokat az iPhone teljesen:

1.A iPhone beállítások is elérhetővé tenni arról, hogy a folyamat elindítja, és a helyes út elfogadják, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felhasználó megkapja a legjobb eredményt:

Erase All Content and Settings on iPhone

2. Ezután a felhasználó meg kell győződnie arról, hogy az "Erase összes tartalom és beállítások" opciót választotta, hogy győződjön meg arról, hogy az eszköz törlése ki teljesen. Meg kell jegyezni, hogy állítsa vissza az összes beállítás győződjön meg arról, hogy csak a beállítások letörölte, és az adatok továbbra is biztonságban vannak. Ez ugyanezen okból, hogy a második lehetőséget ebben a tekintetben is ki kell választani, hogy győződjön meg arról, hogy a felhasználó megkapja a legjobb eredményt, és szükséges is történik könnyedén és elégedettség:

Erase All Content and Settings on iPhone

1 Kattintson véglegesen töröl minden tartalmat és beállítást iPhone

Wondershare SafeEraser a legjobb és a korszerű program, amely biztosítja, hogy az iPhone alaphelyzetbe könnyű végrehajtani, és a legjobb és a korszerű folyamat elfogadni annak biztosítása, hogy az adatok törlődnek örökre. A felhasználó meg kell győződnie arról, hogy a folyamat, ami kell említeni ebben az útmutató részeként kell követni, hogy győződjön meg arról, hogy a felhasználó megkapja a legjobb, és a legkorszerűbb eredmények minden alkalommal.

Az alábbiakban néhány alapvető jellemzője a programnak, ami miatt az egyik legjobb a mindenkor és azt is biztosítja, hogy a felhasználó megkapja a legjobb eredményt kapcsolatban eszköz törlés:

  1. A GUI, vagy a grafikus felhasználói felület biztosítja, hogy a program használata egyszerű és magától értetődő, és azt is biztosítja, hogy a felhasználó soha nem veszik el a programot használják a készüléket törlés.
  2. Több törlés csatornák beágyazott ez a program az egyik legjobb módja annak, hogy az adatok törlődnek, és a felhasználó megkapja a legjobb védelmet létesítmény egész idő alatt.
  3. A program támogatja az összes fájl által támogatott az iPhone és ezért is törölje a fájlt a felhasználó tud gondolni.
  4. A program az egyik legjobb módja, hogy győződjön meg arról, hogy az identitás, valamint az adatlopás mérsékli, és a védelmet biztosítanak a felhasználónak ebben a tekintetben.
4.998.239 ember töltötte le azt

Hogyan véglegesen törli az összes tartalom és beállítások egy iPhone?

A felhasználó meg kell győződnie arról, hogy a legjobb és a korszerű módszer, amit alább következik, hogy a végzett munka minősége és az osztály:

1. Győződjön meg arról, hogy a program letöltése és telepítése. Miután a készülék csatlakozik a programhoz, akkor a fő felület jelenik meg a saját:

Erase All Content and Settings on iPhone

2.A törli az összes adatot az opciót, akkor ki kell választani, hogy győződjön meg arról, hogy a folyamat az a helyes irányba:

Erase All Content and Settings on iPhone

3.A felhasználó akkor meg kell győződnie arról, hogy a szó törlése gépelt továbblépni ebben a tekintetben:

Erase All Content and Settings on iPhone

4.A eszköz kell tartani csatlakoztatva, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a folyamat követi a legjobb módon:

Erase All Content and Settings on iPhone

5.Once az adatokat törölték a felhasználó kap a prompt és a folyamat is véget ér itt:

Erase All Content and Settings on iPhone

Top