Minden téma

+

Hogyan törlése / Wipe egy partíciót a merevlemez

Néha, a számítógépes vírus egyre több és több nehéz eltávolítani. Az általuk továbbított és megfertőzni olyan gyorsan, hogy anti-vírus program nem tudja megölni őket alaposan. Akkor hogyan lehet egy tiszta helyet a Windows újratelepítése és programok és megakadályozzák, hogy a vírusfertőzés? Ha zavarta meg, és nem tud rájönni, hatékony megoldás. Maga a megfelelő helyen van. Ez a helyes cikket, hogy megmondja, hogyan kell törölni vagy törölje a megadott partíció úgy, hogy egy teljesen tiszta hely.

Hogyan Wipe / törlése Partíció Teljesen

Először is, meg kell, hogy egy Partition ablaktörlő vagy a radír: Wondershare LiveBoot. Ez a partíció ablaktörlő lehetővé teszi, hogy teljes mértékben törli az összes tartalmát egy partíciót, beleértve a makacs vírus fájlokat és a rejtett fájlokat. Sőt, a tartalom törölhető ez a program nem lehet behajtani semmilyen adat-helyreállítási megoldás. Ez ad egy tisztán tiszta partíció vissza az új rendszer, vagy új adatokat.

1. lépés. Burn LiveBoot egy bootolható CD / USB-meghajtó

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a partíció törlési művelet nem befolyásolja semmilyen vírus, éget ez a program egy bootolható CD / USB meghajtót először.

Indítsa el a programot, és megkapod a felületet a következő. Tegyen be egy CD-t vagy egy USB meghajtót a számítógéphez, majd kattintson az Írás gombra. Minden maradt a dolgokat automatikusan megtörténik (Van egy beépített író és külön egy szükséges).

wipe partition

2. lépés. Csomagtartó számítógép LiveBoot

Most indítsuk el a gépünket a leégett bootolható CD / USB. Helyezze a számítógépre, és indítsa újra. Amikor a rendszer elkezdi, nyomja meg az F12, hogy bekerüljön a "Boot menü", és úgy dönt, hogy boot CD-ROM-on. Akkor kapsz a boot menüben az alábbiak szerint. Kattintson a "Boot from LiveBoot". Most már belépett egy teljesen tiszta és biztonságos környezetet.

erase partition

3. lépés. Törölje a partíciót

Elindítása után a LiveBoot, menjen a "Disk Management", majd a "Partition Ablaktörlő" a "wipe data". Itt WIP minden adatot egy meghatározott partíció. Győződjön meg róla, hogy válasszon egy megfelelőt, mert az adatok megtörölte itt nem lehet behajtani semmilyen módon.

erase a partition

Amikor a partíció törölgette befejezi, you'are kapok egy szép tiszta partíciót és újra felhasználhatja telepíteni az új rendszert, vagy tárolja az új adatokat.

A termékkel kapcsolatos kérdésekre? Beszéljen közvetlenül Ügyfélszolgálati munkatársaink >>

Top