Minden téma

+

Hogyan teljesen tiszta iPhone

1. rész Egy kattintás, hogy törölje az összes információt egy iPhone véglegesen

Wondershare SafeEraser a legjobb magánélet védelme eszköz az iPhone és más iOS eszközök. Ha keres a szoftver, amely törli az egyedi adatok, mint például az üzenetek, hívás naplók, stb a telefonon, mint egész, Wondershare SafeEraser az eszköz az Ön számára. Támogatja az összes adatot a készülék névjegyzék, az üzenetek, fotók, videók, alkalmazások, fiókadat, és jelszavakat a többi tárolt személyes adatokat a készüléken. Ez a legjobb használt törlésére iPhone tartósan, ha szeretné eladni, vagy adományozza.

Az alkalmazott technológia a Wondershare SafeEraser lehetővé teszi, hogy teljesen törölni az Ön személyes adatait nem ad lehetőséget visszaállítani. Akármennyire valaki megpróbálja visszaállítani a törölt adatokat Wondershare SafeEraser, akkor nem sikerül talpra semmit.

Wondershare  SafeEraser
  • Egyszerű és felhasználóbarát felület
  • Fel kell gyorsítani a készüléken
  • A Forever adatok törlése
  • Minden felhasználói adat támogatott, mint a apps, üzenetek, kapcsolatok, videó, fotók, fiókinformációinak jelszavát, és több
  • Védje meg adatait mindenkor
  • Kép kompresszor, hogy kiadja több helyet, de nem fáj a minőségi fotók
4.998.239 ember töltötte le azt

Hogyan kell használni Wondershare SafeEraser végleg világossá iPhone

1. lépés: Töltse le és telepítse Wondershare SafeEraser kattintson a fenti letöltés gombra.

2. lépés: csatlakoztassa az iPhone és indítsa Wondershare SafeEraser.

3. lépés: Kattintson a lehetőséget, "Erase All Data" a többiek között a fő SafeEraser ablakot.

4. lépés: Típus "törlés", hogy erősítse meg a választást, majd a "Törlés most" gombra a lap alján kezdődik.

Wondershare SafeEraser elkezdi törölni az iPhone. Győződjön meg róla, hogy tartsa az iPhone csatlakozik a számítógéphez a folyamat során.

Amikor a folyamat befejeződik, akkor megjelenik egy kitöltött képernyőn látható az alábbi képen.

2. rész Hogyan törölje az "egyéb" iPhone-on

Más egy tároló láttam egy iPhone, ha csatlakoztatva van az iTunes. Ez tartalmazza cache adatok, cookie-k és egyéb adatok összes alkalmazás. Elfoglalt néhány tároló az iPhone és a felhasználók nem sok tárolási kell távolítania, annak érdekében, hogy minél több tároló.

Törölje más iPhone, kövesse az alább megadott lépéseket.

1. lépés: Hát az iPhone az iTunes.

2. lépés: Állítsa vissza az iPhone törlésével az összes tartalom és beállítások a Beállítások> Általános> Reset> Erase All Content and Settings.

3. lépés: A visszaállítás után befejeződött, csatlakoztassa az iPhone a számítógéphez, és visszaállítani a mentés az iTunes segítségével.

3. rész: Hogyan törölje Maps az iPhone

1. lépés: Nyissa meg a Maps alkalmazást a kezdőképernyőről.

2. lépés: Nyomja meg a keresési sáv tetején a app, és érintse meg kedvenceit.

3. lépés: Nyomja meg a törlés gomb a bal felső, hogy törölje a térképeket.

4. rész Hogyan törölje Postafiók iPhone

Postafiók egyik legjobb tulajdonságait egy iPhone. Ön megkapja e-mailjeit közvetlenül az iPhone anélkül, hogy használja a számítógépet. Néha érdemes lehet törölni bizonyos e-maileket, vagy akár törölheti a postafiók valamilyen személyes okok miatt.

Ha törölni postafiókjába iPhone, az alábbi lépéseket az alábbiak szerint.

1. lépés: Nyissa meg a Levelezés alkalmazást, és megy a postaládájába. Érintse meg a szerkesztés és jelölje meg az összes levelet a olvasni.

2. lépés: érintsük meg az Edit opciót újra, és érintsük meg az első e-mailt a postaládájába. Nyomja meg és tartsa mozgásban gombot a hüvelykujjával a képernyő alján. Miközben a lépés gombot, törölje az e-mail bejelölt korábban, és engedje el a lépés gombot.

3. lépés: Egy lépés képernyő jelenik meg, ahol tömeges mozog e-mailjeit. A kijelölt e-maileket a Kuka mappába. Ha végleg törölni az e-maileket, nyissa meg a Kuka mappába, és a törli az összes e-maileket is.

Rész 5. Hogyan kell törölni naptár iPhone-on

1. lépés: Nyissa meg a Naptár alkalmazást az otthoni képernyőn.

2. lépés: érintse naptár alján az app.

3. lépés: Most érintse a szerkesztés a bal felső sarokban a kb.

Válassza ki a kívánt naptárt törölni, és érintse meg a "Delete Naptár" aljáról a kb.

Top